Servei de transport urgent de mercaderies 24 hores - 365 dies

93 806 65 36 690 827 060

cabecerainterior.jpg

Transport i mudances a Igualada

Transporte y mudanzas en Igualada

Mudanzas Mans, transport i mudances a Igualada

L'any 2001 vam començar a rodar, a Mudanzas Mans hem treballat cada dia per transportar la seva mercaderia amb el grau més gran de garantia i responsabilitat.

La nostra empresa de transport i mudances a Igualada es compon de personal format i qualificat, amb més de 20 anys d'experiència al sector. Gràcies a la pròpia flota de vehicles que posem a la seva disposició i a l'equip de col·laboradors de confiança, podem proporcionar-li un servei integral de mudances nacional i transport de mercaderies per carretera.

Un fet que ens diferencia de la competència és el preu ECONÒMIC, que oferim mantenint la garantia i fiabilitat del servei. A Mudanzas Mans només confiem en muntadors propis, que s'ocuparan de muntar, desmuntar i carregar la mercaderia, amb la cura i dedicació necessària.

Amb l'objectiu de facilitar-li el servei de transport o mudança, oferim la possibilitat de disposar d'un servei 24 hores, els 365 dies de l'any. Si té una urgència, Mudanzas Mans respondrà per ella.

Tindrà a la seva disposició el servei de guardamobles més proper, dins del territori provincial de Barcelona. Si requereix d'algun servei fora de Barcelona, no dubti a contactar amb la nostra empresa de transport i mudances a Igualada. Estarem encantats de facilitar-li l'assessorament i les gestions pertinents.

Mudanzas Mans

  C/ Bisbe Robuster 48,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 806 65 36 - 690 827 060

Pressupostos mudanzas Mans